Cum functioneaza


Cum functioneaza codul QR comemorativ

Codul QR 01

Elementul central care face posibila conectarea la siteul Dvs web personalizat este codul QR. Acest simbol poate fi citit de un program special de pe smartphone-ul dvs., care extrage o adresa web formata din patrate albe si negre codificate si apoi afiseaza aceasta pagina web pe telefonul Dvs.(la baza acestei pagini se afla linkurile catre programele de care aveti nevoie). Dupa ce ati instalat pe telefonul sau tableta dumneavoastra aplicatia pentru citirea codurilor, activati-o si indreptati camera dispozitivului dumneavoastra catre cod. Asta este tot ! Nu trebuie sa faceti fotografii sau sa apasati vreun buton. Aplicatia recunoaste in mod automat orice QR code catre care indreptati aparatul si il va accesa trimitandu-va catre informatia inglobata in el.

Codul QR 02

 

Codul QR da acces la un site web pe care il vom construi impreuna dupa ce el va fi generat in mod automat prin intermediul aplicatiei noastre web. 

 

 

 

Codul QR 03Pentru aceasta va trebui sa achizitionati on-line unul din produsele dorite aflate in magazin si sa il achitati tot on-line prin plata cu cardul prin instrumentul de plata securizata Mobilpay serviciu oferit de NETOPIA Sistem SRL care face procesari si transferuri in conditiile de securitate conform standardelor 3D Secure Visa si MasterCard.Transportul este inclus in pret numai pe teritoriul Romaniei.

 

 

 

Codul QR 04Dupa confirmarea platii, noi vom crea un QR-cod pe care il gravam pe o placuta rezistenta la intemeperii pe care o vom trimite prin posta.

 

 

 

Codul QR 05Comemorari QR® va ofera apoi instrumentele necesare pentru a crea un text, incarca imagini, si posibilitatea de a pune conexiuni catre un site deja existent construit de Dvs., totul facandu-se printr-o interfata foarte prietenoasa si extrem de simpla. Siteul personalizat poate sa fie conceput pentru o persoana, pentru o familie, poate sa fie construit integral de catre echipa noastra cu materialele primite de la dumneavoastra sau poate sa fie un site pentru persoane in viata care doresc sa pregateasca o amintire celor dragi pe care o vor lasa mostenire. Ne-am gandit si la prietenii necuvantatori care pot beneficia si ei de site personalizat si placuta comemorativa. Pentru fiecare varianta veti gasi planul tarifar corespunzator dorintelor dumneavoastra, in sectiunea Produse. Spatiul disponibil este de 50MB (spatiul suplimentar poate fi achizitionat tot din cadrul magazinului).

 

 

Codul QR 06Cand doriti, dupa finalizarea siteului, veti putea lipi placuta pe monumentul funerar. Comemorari QR va trimite impreuna cu placuta gravata, o banda dublu-adeziva ce poate sa fie lipita pe partea din spate a placii, dupa care aceasta se va aplica cu fermitate pe placa de piatra de mormant. Asigurati-va ca locatia este foarte curata si uscata si ca temperatura ambientala depaseste 15 grade Celsius. Puteti spori rezistenta la umiditate aplicand de jur imprejurul placii un strat subtire de silicon transparent pentru exterior. De asemenea, puteti alege sa nu aplicati banda adeziva, si sa utilizati in schimb un ciment epoxidic rezistent la apa pentru o aderenta puternica.

Apasati aici pentru a comanda gratuit un site care va fi activ timp de 30 de zile. Daca doriti sa-l pastrati, il achitati on-line si il puteti avea definitiv cu o reducere corespunzatoare pachetului ales, ce va fi dedusa din pretul afisat ! ! Aceasta oferta este valabila pana la data de 20 decembrie 2018.

lumanari