Despre


Despre comemorari

Comemorari QR ® a fost doar un concept in 2011 si a prins contur in 2013 din dorinta de a omagia amintirea celor dragi, disparuti dintre noi, folosind tehnologia QR codurilor.

Aceste coduri reprezinta un vehicul ce ne poarta din dreptul monumentului funerar, prin intermediul unei aplicatii, direct pe situl ce il omagiaza pe cel drag. In ultimele mii de ani, inovatiile in ceea ce privesc monumentele funerare au fost extrem de putine pana acum, cand tehnologia ne permite o noua abordare tinand cont ca de-a lungul vremii, ceea ce nu s-a schimbat este dorinta noastra de a pastra amintirile celor dragi vii, pentru generatiile viitoare. De cate ori nu vi s-a intamplat, in cimitir fiind, sa va intrebati cine a fost o persoana sau alta pe langa ale caror monumente funerare ati trecut si oare ce istorie de viata se ascunde acolo? De cate ori nu v-ati gandit cat de bine ar fi pentru generatiile viitoare sa-l cunoasca pe cel drag plecat de langa Dvs. in asa fel incat sa-i pastrati vie amintirea.

Comemorari QR ® va ofera posibilitatea de a plasa pe monumentul funerar, indiferent de natura si vechimea acestuia, o placuta rezistenta la intemperii ce contine un cod digital ce poate fi scanat cu ajutorul unui telefon inteligent conectat la internet. Instant se deschide o pagina in care cei interesati pot vedea informatii biografice si istorice despre cel drag trecut la cele vesnice, fotografii sau secvente video.

Desi altii pot vizualiza informatiile, numai vizitatorii autorizati de catre administratorul familiei pot posta informatii pe pagina. Acestea pot fi in permanenta editate iar paginile pot fi distribuite si pe retelele de socializare. Faptul ca placuta poate sa fie aplicata pe orice monument funerar, indiferent de religie, ne da garantia ca putem sa aducem un plus de bogatie celor ce vor sa pastreze vie amintirile, transmitandu-le generatiilor viitoare.

Sa nu uitam ca in spatele fiecarui monument funerar s-a aflat o viata, iar publicarea amintirilor ca imagini fotografice sau video, a unor fisiere audio alaturi de biografia celui decedat, poate sa insufleteasca si sa imbogateasca experienta celor ce pot afla astfel mult mai multe lucruri fata de o simpla inscriptie sapata in piatra sub o fotografie sepia, nu-i asa? Pretul unei astfel de comemorari este nesemnificativ in comparatie cu bucuria de a pastra in permanenta amintirea vie si de a da posibilitatea oricui acceseaza codul, sa cunoasca detaliile unei vieti omagiate in acest fel.

Apasati aici pentru a comanda gratuit un site care va fi activ timp de 30 de zile. Daca doriti sa-l pastrati, il achitati on-line si il puteti avea definitiv cu o reducere corespunzatoare pachetului ales, ce va fi dedusa din pretul afisat ! Aceasta oferta este valabila pana la data de 20 decembrie 2018.

lumanari