Exemple


Exemple de siteuri vizitabile prin intermediul codurilor QR  comemorative

Puteti descarca de aici aplicatia corespunzatoare sistemului de operare al dispozitivului Dvs. pentru citirea QR codului si sa o instalati:

comemorari program scanare Acest program este gratuit si functioneaza pe Symbian, UIQ, Windows Mobile, Iphone, Blackberry, Android si telefoane Java. Pentru a scana un QR Code deschideti aplicatia pentru citirea codurilor si indreptati camera dispozitivului catre cod. Asta este tot! Nu trebuie sa faceti fotografii sau sa apasati vreun buton. Aplicatia recunoaste in mod automat orice QR code catre care indreptati aparatul si il va accesa trimitandu-va catre informatia inglobata in el.

 

Qr Code 01 Sirghie Gheorghe QR Code Qr Code 02

 

 

In cazul in care timpul nu va permite sa testati acum codul QR, puteti apasa linkul urmator pentru a vedea exemplul de omagiu adus Compozitorului Colonel Sîrghie Gheorghe
ALTE EXEMPLE: Cătălin Hîldan; Michael Jackson

Apasati aici pentru a comanda gratuit un site care va fi activ timp de 30 de zile. Daca doriti sa-l pastrati, il achitati on-line si il puteti avea definitiv cu o reducere corespunzatoare pachetului ales, ce va fi dedusa din pretul afisat ! !  Aceasta oferta este valabila pana la data de 20 decembrie 2018.

 

lumanari